15 april 2008

Het einde van het venijnig gebroed

Beste fan(s),

Met enige droefheid delen we mee dat vanaf vandaag het venijnig gebroed niet langer bestaat. De bestormers van de West-Vlaamse literaire hemel laten de vleugels aan de kapstok hangen. De man die de naam van het collectief uitvond, Frederik Lucien De Laere, heeft beslist om uit het venijnig gebroed te stappen. Het spreekt voor zich dat de overblijvende leden hun werk dan niet langer onder deze titel kunnen verderzetten.

We stappen nog onder titel "het venijnig gebroed" het podium op, op 4 mei 2008 in JH Basement Zaventem. Daarna volgt bezinning en een nieuw begin. Af en toe moet je je eigen fundamenten opblazen.

Denis S.M. Vercruysse

1 opmerking:

Anoniem zei

Het spijt me dit nieuws te vernemen. Jullie hebben gedurende de voorbije jaren een specifieke plaats verworven in het literaire landschap.

Alleszins. Proficiat met wat jullie de voorbije jaren bereikt hebben en ik ben ervan overtuigd dat we de komende jaren zeker nog van de "oud-leden" van Het Venijnig Gebroed zullen horen.

En vanzelfsprekend, over 50 jaar een grote reunie met heel veel merchandising en eindelijk het verdiende grote geld en vrouwen van meer dan middelbare leeftijd die in katzwijm vallen bij het zien van hun helden.

Get on with it!